Skip to content
ActualitatFires i FestesSant Joan

Sant Joan reivindica les arrels amb l’Agrifest en la prèvia a la Fira amb música, artesania i gastronomia

Representants de l'Ajuntament, d'Ánimos Parrec i d'Els Calderers amb el cartell de l'Agrifest.

Sant Joan celebrarà dissabte dia 27 d’abril l’Agrifest, una prèvia a la Fira agrícola i ramadera del municipi per a reivindicar la cultura, l’agricultura i les tradicions.

La cita serà a la finca d’Els Calderers de la localitat del Pla de Mallorca a partir de les 17.30h i els assistents podran gaudir de l’actuació de Mr. Miyagi (18.30h) i del grup local Ánimos Parrec (21.30h).

Així mateix, s’oferiran cerveses artesanes illenques, hi haurà menjar tradicional mallorquí i el mercadet artesanal Santjoanart.

El regidor de Cultura i Festes, Joan Català, explica que “personalment l’Agrifest és un dels esdeveniments que més il·lusió em fa perquè és una proposta molt nostra que està vinculada amb l’Institut d’Estudis Baleàrics des de la campanya Mou la llengua, sense cap dubte són temps de promoure més que mai la nostra cultura i identitat”.

Sobre l’essència d’aquesta festa, explica que “sorgeix de la idea de relacionar la Fira de l’Agri-Cultura amb la jornada prèvia, i quina millor opció que poder fer un concert d’Ánimos Parrec a Els Calderers de Sant Joan, amb un mercadet-exposició d’artistes també del poble i cerveses artesanes. Creim que no ho podíem fer encaixar millor”.

Català vol fer un agraïment a Els Calderers “per la seva predisposició a acollir l’Agrifest, per fer-ho possible i per posar tantes facilitats a l’hora d’organitzar-ho tot”.

Així mateix, vol fer una convidada a la gent de la comarca a assistir-hi i especialment anima “a tot Sant Joan a pegar un bot a l’Agrifest per passar-ho bé fent poble”.

En aquest sentit, i pel que fa als desplaçaments, recomana a santjoaners i santjoaneres que intentin organitzar cotxades, “ja que la festa és relativament propera al nucli urbà”. També destaca que “no acabarà molt tard”.

Back To Top