Skip to content
ActualitatPorreres

Porreres instal·la una pantalla gegant a la plaça per seguir la final de la Copa del Rei

Aquest dissabte milers d’aficionats al futbol i al Reial Mallorca viuran a l’estadi de la Cartuja de Sevilla la final entre el club ciutadà i l’Athletic Club. Però el gran seguiment que s’espera d’aquest encontre ha fet que alguns ajuntaments hagin apostat per la instal·lació de pantalles gegants. Aquest és el cas de l’Ajuntament de Porreres que dissabte viurà un dia ple d’actes previs a la pujada a Monti-sion del Diumenge de l’Àngel.

L’horabaixa del dissabte estarà marcat per la Rutapa. Els diferents establiments de la vila oferiran aquest tast gastronòmic a tots els vilatans i visitants. Els més petits podran pujar al tren que s’ha previst que faci voltes per la vila. La proposta és anar de tapes pels diferents establiments participants sigui a peu, en bicicleta o en tren.

A les 19.30 hores hi haurà ballada popular a la plaça. Una activitat que organitza s’Estol Porrerenc i que comptarà amb el grup convidat de Tramudansa.

I serà minuts abans de l’inici del partit entre el Mallorca i l’Athletic Club quan es podrà seguir aquest encontre des de la pantalla gegant que hi haurà a la plaça de la vila.

Back To Top