Skip to content
Mansiula

La mansiula (I)

MANSIULA

Una mansiula és un cop violent que es pega amb la mà a una part del cos d’algú altre. Amb aquesta secció que encetam en el nostre primer aniversari volem que serveixi per “pegar” virtualment un toc d’alerta sobre alguns fets de la nostra comarca. També vol ser un espai on tendran cabuda aquelles xafarderies que sabem o ens conten i no tenen el seu lloc per ser una notícia. En definitiva, volem que La mansiula faci reflexionar, riure, enfadar…

Ens podeu fer arribar les vostres mansiules. Aquesta secció sortirà cada dissabte per fer el cap de setmana una mica més entretingut.

TERRA DE NINGÚ
Alguns aprofiten els no-llocs per deixar-hi els fems. Aquest és el cas d’aquest punt mort entre Sencelles i Algaida. Un indret al costat d’una carretera on molts aprofiten per tirar-hi restes de tota classe. En aquest cas, com es veu a la imatge sembla que alguns fems són dels sencellers i altres dels algaidins o dels piners. El que és cert és que fa mesos que hi són i ningú els recull, ni tan sols els propietaris de la finca.

CELERITAT
Molts s’han posat les mans al cap en veure la celeritat amb la qual a Vilafranca han trobat un solar per a construir el nou institut del Pla de Mallorca. I després diuen que l’administració és lenta.

PASQUA
Aquests dies de les festes de Pasqua molts batles i batlesses del Pla aprofitaran per fer un descans. Els darrers mesos han hagut de remar de valent per tancar projectes per a presentar al Govern i Consell per aconseguir treure endavant propostes pel seu poble. També pel nou servei de recollida selectiva.

AMB L’ESGLÉSIA HEM TOPAT
Sembla que pel Bisbat els euros del Raiguer valem més que els del Pla. Gairebé la mateixa setmana que acceptava una oferta de 1.000 € mensuals pel lloguer del Centro a Binissalem, rebutjava l’oferta de la mateixa quantitat pel lloguer del Centro de Porreres feta per l’Ajuntament. L’han llogat per 1.500 € perquè continuï el negoci de la restauració. Esperem que els nous inquilins paguin religiosament.

Back To Top