Skip to content
ActualitatAlgaida

Investiguen la mort d’un home de 69 anys a la zona de Son Pujolí entre Algaida i Sencelles

Aquest migdia ha mort un home en una finca rústica de la zona de Son Pujolí, dins el terme municipal d’Algaida. Entorn de les 15.00 h s’ha avisat als serveis d’emergència d’un incident a l’esmentada finca. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat ambulància, Guàrdia Civil, Policia Local i Bombers de Mallorca i s’han trobat l’home, de 69 anys, davall un cotxe.

En el moment de l’incident l’home estava acompanyat per una altra persona que és la que ha avisat a emergències. Segons les primeres hipòtesis l’home estaria arreglant el vehicle i per motius que encara no han transcendit li hauria caigut damunt. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha obert les diligències pertinents i la investigació està oberta i és secreta.

Els Bombers de Mallorca han hagut de rescatar el cos i els serveis sanitaris no han pogut fer més que certificar la mort de l’home.

Back To Top