Skip to content
ActualitatMontuïri

El montuïrer Sergi Amengual es proclama campió d’Espanya de ciclisme en pista

Amengual, a la dreta amb l'equip de Balears.

El jove de Montuïri Sergi Amengual s’ha tornat a proclamar campió d’Espanya de ciclisme en pista. Aquest és el tercer any consecutiu que Amengual guanya aquest trofeu amb l’equip de les Illes Balears i en la categoria de persecució.

El Campionat d’Espanya de Ciclisme en Pista sub-23 s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Galapagar de la Comunitat de Madrid.

L’equip de les Illes Balears amb el montuïrer i Joan Martí Bennassar, Llorenç Tomás i Elies Ros, reemplaçant a Francesc Bennassar, ha tornat a superar a la Comunitat Valenciana. Completava el podia, en tercer lloc, l’equip representant de Catalunya.

Així mateix, Amengual quedà el sisè classificat en la categoria Scratch.

Back To Top