Skip to content
ActualitatMontuïriSant JoanVilafranca

Un camió de repartiment es cala foc entre Montuïri i Sant Joan

Un camió de repartiment s’ha pegat foc avui a la carretera de Manacor, entre Montuïri i Vilafranca i ha quedat pràcticament calcinat completament.

Els fets han ocorregut avui, dia 22 de desembre, a prop del migdia. El camió que circulava en direcció a Manacor ha començat a fer fum i el conductor ha decidit desviar-se en una sortida cap a la via de serveis de la zona de Son Bages, a prop del conegut Caballo Blanco.

El xòfer ha baixat del vehicle i ha avisat als Bombers de Mallorca del parc de Manacor que han acudit al lloc dels fets i han apagat el foc, però les flames ja havien cremat tota la part del motor i la cabina del vehicle que serà declarat sinistre total. Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat també una dotació dels voluntaris de l’agrupació de Protecció Civil de Montuïri.

El xòfer no ha patit danys personals i gràcies a la seva reacció s’han evitat talls o interferències en el trànsit de la carretera de Manacor (MA-15).

Back To Top