Skip to content
ActualitatEsportsSant JoanSantJoan

El Sant Joan CE es proclama campió del II Torneig per la Igualtat Ciutat de Palma-Conecta Balear

El Sant Joan CE s’ha proclamat campió del II Torneig per la Igualtat Ciutat de Palma-Conecta Balear. El torneig s’ha disputat en el palau de Son Moix amb motiu del 25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes.

L’equip del Pla de Mallorca ha aconseguit el títol després de superar en la final a l’Associació Futbol per la Igualtat per 3-1.

A banda de les finalistes, han participat en el torneig el Ciutat d’Inca, Son Ferrer Atletic i CD Son Oliva que han quedat enquadrades en el grup A. En el B, el de les santjoaneres, hi ha hagut el CSE Juan de Ávila, Lady’s Lab i CD San Roque.

Cada equip ha jugat tres partits de 13 minuts cadascun. Posteriorment, s’han jugat les semifinals i la final que han tengut 18 minuts de durada.

Aquest esdeveniment esportiu, que parteix de la iniciativa conjunta de la Fundació Miquel Jaume Palma Futsal, de la qual el porrerenc Bernat Bauçà n’és el director de Relacions Institucionals, i de l’Associació Esport per la Igualtat. L’objectiu del torneig és reivindicar la figura de la dona en el món de l’esport i contribuir al desenvolupament i la consolidació del futbol sala femení.

Back To Top