Skip to content
ActualitatEsportsPorreres

Apol·lònia Rigo aconsegueix la primera medalla de la història pel CA Porreres en un campionat d’Espanya

Aquest passat cap de setmana quedarà marcat en el calendari de la història del Club d’Atletisme Porreres. L’atleta de l’equip sub-14, Apol·lònia Rigo, aconseguí la primera medalla, la de bronze, per a l’entitat porrerenca en el campionat d’Espanya que ha tengut lloc a Torrevieja. Rigo va creuar la meta en tercera posició ben a prop de la segona. D’aquesta manera, l’atleta porrerenca es lleva l’espina del passat campionat d’Espanya en el qual va quedar en quarta posició.

Apol·lònia Rigo i l’entrenador David Alique.

Amb tot, des del club expliquen que tot l’equip “ha tornat carregats de bones experiències. Cada una de les atletes torna amb bones marques i aprenentatges d’aquesta eixida”. L’equip està format per Apol·lònia Rigo, Sofia Jiménez, Aina Capellà, Bàrbara Barceló, Aliz Crecan, Margalida Garí, Caterina Roig i Marta Lliteres. Els entrenadors han estat Isabel Plata i David Alique.

Destacar que la setmana abans,la també atleta del CA Porreres, Paula Obrador, va participar en el Campionat d’Espanya sub-16 celebrat a Gijon fent també un molt bon paper en terres asturianes.

L’equip d’atletes i acompanyants a Torrevieja.

El mes de novembre el Club d’Atletisme i l’Ajuntament de Porreres organitzen dues curses. La tradicional pujada a Monti-sion (dia 5) que arriba a la XXXIX edició i un cap de setmana després, dia 12, sa Mitja MArató&10km.

Back To Top