Skip to content
ActualitatPorreres

Detingut el presumpte autor de la crema de més de deu cotxes a Porreres

La Guàrdia Civil ha detingut aquesta matinada al presumpte autor de la crema de tretze cotxes a Porreres.

Segons ha pogut confirmar aquest digital l’autor és un jove de 23 anys resident al municipi que ha perpetrat els incendis desplaçant-se amb patinet elèctric.

Com ha avançat TotPla, aquesta matinada de dimarts han cremat més de deu cotxes a Porreres.

L’alarma començava a les tres de la matinada i s’ha allargat fins a les sis.

Els primers a arribar al primer incendi ha estat l’agrupació de Protecció Civil de Porreres.

Davant la magnitud dels incendis, la dispersió a diferents indrets i la gravetat de la situació en haver-hi habitatges en perill, s’han hagut de desplaçar fins a Porreres els Bombers de Mallorca dels parcs de Manacor, Felanitx i Llucmajor.

Han hagut de fer feina de valent per anar apagant els diferents incendis. De fet, els incendis anaven succeint a diferents carrers i places del municipi mentre, un cop avisats, Policia Local, Guàrdia Civil i particulars cercaven l’autor o els autors.

Així mateix, els voluntaris de Protecció Civil de Porreres posaven tot el seu servei per col·laborar en les tasques d’extinció i prevenció.

En total els cotxes cremats íntegrament o que quedaran inservibles i els que han estat afectats per les flames, s’acosten a la quinzena. Sembla que tot ha començat al carrer de la Cooperativa i ha continuat a l’aparcament públic de la plaça de Toros.

Fins on ha pogut saber aquest digital a hores d’ara, també hi ha hagut vehicles cremats al carrer Sala, Tort i al Fra Juníper Serra. A aquest darrer l’incendi ha afectat una de les oficines de l’edifici municipal del Quarter Vell on hi ha els serveis socials municipals.

L’incendi a Fra Juníper Serra ha afectat l’edifci de serveis socials.
Cotxes afectats a l’aparcament de la plaça de Toros.
Bombers al carrer Sala. Foto: Llorenç Mestre.
Cotxe al carrer Cooperativa. Foto: Joan Socies.
Back To Top